Author Topic: Any Mustachians living in Norway?  (Read 13212 times)

Linda_Norway

 • Handlebar Stache
 • *****
 • Posts: 2031
Re: Any Mustachians living in Norway?
« Reply #150 on: January 11, 2018, 11:41:15 AM »
Nå har jeg fått min mann sine beregninger. Tilsammen kommer vi på 75% sparing av netto lønn.

Dessuten har vi bare gitt ut ca 60% av vårt planlagte FIRE budsjett. Nå har vi ikke hatt noen store utgifter i år, som renovering, bilreparasjon eller ny vaskemaskin. Men selv om vi normalt skulle bruke noe mer, er det godt å vite at vi har en god margin i forhold til det plangte. Vi får se om jeg kan sette ned budsjettet for fremtiden.

Mattrim

 • 5 O'Clock Shadow
 • *
 • Posts: 3
Re: Any Mustachians living in Norway?
« Reply #151 on: January 11, 2018, 01:25:50 PM »
Jeg fikk en åpenbaring her i dag da jeg surfet litt på nettet. Fant en app som heter "Payr" som gjør det mulig å betale regninger med kredittkort og få cashback på det. Hvis man alltid betaler kredittkortet ned igjen er det jo en veldig god deal. Tipper det i snitt går ut rundt 10000 kroner i måneden på ulike regninger, så det kommer jo godt med :) Noen andre som har testet ut denne appen?

Når vi snakker om cryptovalutaer, så er det jo veldig spennende å følge med. Jeg gikk inn med 10000 kroner i løpet av sommeren i fjor, det har jo lønt seg på papiret til nå. Det blir jo spennende å følge med i fremtiden om det kollapser eller fortsetter helt crazy. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe noe mer, men det er morsomt å se på.

whatlifecouldbe

 • 5 O'Clock Shadow
 • *
 • Posts: 69
 • Location: Germany
  • What Life Could Be - FI in Germany
Re: Any Mustachians living in Norway?
« Reply #152 on: January 18, 2018, 11:26:01 AM »
Dear Norwegian mustachians,

Since last year’s event was such a success and we had so much fun organising it, we decided it was high time we started working on FIWE 2018. This year the event will be returning to Timişoara, western Romania. The main conference will take place over a weekend (Friday 8th – Sunday 10th June). Hardcore enthusiasts are welcome to stay on until Thursday 14th June for FIWE Extra. This is going to be a smaller, more informal event with an emphasis on hanging out together and generally enjoying life.
We'd love to see some Norwegians there too (especially since last year nobody from Norway joined).

If you want to come, read the info and send in your application! (Deadline 1st March)

Details here: http://whatlifecouldbe.eu/2018/01/18/fiwe-2018-apply-now/

All the best,
Rob
In our blog we write about how we reached FI aged 32 with 2 kids in Germany.  http://whatlifecouldbe.eu

European mustachians, it's time to meet! We stated the Financial Independence Week Europe (FIWE), a non-commercial and fun mustachian week. Do you want to attend? http://whatlifecouldbe.eu/fiwe/